W Walentynki – gotujemy z Anną Kawą-Kułyk



Data: 14.02.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 180 zł    cena zawiera →


Menu:

przystawka - ravioli z płynnym żółtkiem na maśle szałwiowym
danie główne - filet mignon z sosami do wyboru: flambirowany sos grzybowy z prawdziwków oraz redukcja z czerwonego wina - jako alternatywę dla wegetarian proponujemy polędwicę z dorsza J (proszę zaznaczyć przy zapisywaniu się na warsztat)
deser - fondant au chocolat z domowa bitą śmietaną i coulis z malin


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Nie masz pomysłu na Walentynki a chcesz spędzić je w sposób wyjątkowy?

Zapraszamy na kurs kulinarny z ukochaną osobą.Zaproś bliską Twemu sercu osobę dziewczynę/chłopaka, męża/żonę ale również przyjaciela/przyjaciółkę,

brata/siostrę, mamę/tatę kogo tylko chcesz. Mamy nadzieję, że zaproponowane menu skusi Cię by przyjśc do nas.





Prowadzący:
Anna Kawa-Kułyk

Finalistka ostatniej V edycji MASTERCHEF.

Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni francuskiej, regionalnej i południowo-amerykańskiej.

Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna… więcej ►