Torty



Data: 18.03.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 4 h


Wolne miejsca: 0


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

-przygotujemy i upieczemy biszkopt genueński kakaowy oraz tradycyjny jasny

-wykonamy krem maślano-czekoladowy oraz klasyczny śmietankowy

-złożymy tort dekorowany standardowo (obsmarowany) i w stylu nowoczesnym (neked cake)


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Tort to niekwestionowany król wśród wypieków. Jego przygotowanie wymaga nieco pracy i czasu, ale efekt w postaci pysznego deseru składającego się z puszystego biszkoptu i aksamitnego kremu nie ma sobie równych. Warto poznać podstawowe techniki przygotowywania tortów, by zachwycić swoich gości nie tylko domowym smakiem, ale i piękną dekoracją.





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►