Tarty



Data: 03.06.2019 godz. 17:00


Czas trwania:


Wolne miejsca: 11


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Tarta kardamonowa

2. Tartaletka - rabarbar zalany migdałem

3. Tarta rustykalna galette z cukinią, serem ricotta i pomidorkami koktajlowymi


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Kruche ciasto to podstawa dobrej tarty. Z jakich więc składników je przygotować by było idealne?

Co zrobić by nie “zjeżdżało” z foremki? W jakiej temperaturze piec by było odpowiednio kruche? I w końcu czym je wypełnić by zachwycić gości? Na te i inne pytania odpowiemy podczas warsztatów, które poprowadzi Kamil Zdziebłowski.





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►