Tartaletki creme brulee z konfiturą malinową na orzechowym spodzie
Tarta z białą czekoladą i pistacjami
Tarta rustykalna galette z cukinią, serem ricotta i pomidorkami koktajlowymi
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Tarty się nigdy nie znudzą. Możesz je robić na okrągło, zmieniać spody, zmieniać nadzienia. Zawsze będą trendy. Tarta to ciasto modne, idealne na każde spotkanie przy kawie.
Kolacja? - proszę bardzo - upiecz tartę na słono.
Dziś mamy dla Ciebie trzy nowe propozycje, spróbuj z nami nowych smaków.
Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką…