Pavlova i inne wypieki z ciasta bezowego



Data: 25.11.2020 godz. 10:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 10


Cena: 210 zł    cena zawiera →


Menu:

Pavlova – śmietana i owoce

Beza ze słonymi krakersami i orzechami

Lemon Curd


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

W czym tkwi sekret ciasta bezowego? Dobrze dobrane proporcje, czy raczej długie ubijanie białek? Czy potrafisz go upiec tak, by był chrupki z zewnątrz, a w połączeniu z puszystą bitą śmietaną oraz kwaśnymi owocami stanowił niezapomniany smak?

Beza. Wszyscy ją lubią, zawsze wygląda tak świeżo i odświętnie. Bezy, beziki, ciasta bezowe, Pavlova….. Przekonamy Was, że pieczenie jej nie jest trudne.





Prowadzący:
Katarzyna Popieluch

„Cukiernikiem zostałam po 40-tce:):) zaczynając od cupcaków i muffinów. Później przyszedł czas na większe ciasta…....

Moja warsztatowa cukiernia to miejsce, w którym wymyślam, wyszukuję i wypiekam kolejne słodkości. Tam odpoczywam.

Lubię to moje słodkie hobby i cieszą mnie moi zadowoleni klienci, którzy często wracają z kolejnymi zamówieniami”.

więcej ►