1. Quiche – tarta na słono
2. Tartaletki z krem patissiere z owocami sezonowymi
3. Tarta rustykalna – Galett
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Tarta jest jedną z najpopularniejszych potraw kuchni francuskiej. To idealne ciasto na letnie spotkanie przy kawie. Dodatkami do tart może być prawie każdy owoc.
Lubisz tarty na słono? To kapitalny pomysł na kolację. Zrobi wrażenie na znajomych!
Musisz to umieć! Na tych warsztatach poznamy tajniki wykonania tart. Co zrobić by ciasto się nie kurczyło, nie suwało się z brzegu foremki, czy też - by nasz spód był kruchy i delikatny !!! Tego wszystkiego dowiecie się na warsztatach w Przystanku11.
Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką…