Tajska wege



Data: 19.09.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 7


Cena: 220 zł    cena zawiera →


Menu:

-YAM DTAENG GWA- sałatka z ogórka z miętą i kolendrą

-YAM HET BPA- sałatka z kilku rodzajów grzybów z ostrym sosem

-VEGE PAD THAI- makaron stir fry z tofu

-KHAOPAD SAPPPAROT- smażony ryż podawany w wydrążonym ananasie


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Zapraszamy na warsztaty wegetariańskie kuchni tajskiej.

Jesteś #wege? Ten warsztat jest dla Ciebie.

Tajskie przepisy obejmują wiele receptur na świeże, chrupiące sałatki, pieczone i grillowane warzywa oraz owoce. Do tego świeże zioła: kolendra, tajska bazylia, mięta oraz dużo orzeźwiającego soku z limonki.

To prawdziwy raj dla wegetarian! Kuchnia azjatycka z mnóstwem aromatycznych dodatków: ostra i wyrazista.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►