-YAM DTAENG GWA- sałatka z ogórka z miętą i kolendrą
-YAM HET BPA- sałatka z kilku rodzajów grzybów z ostrym sosem
-VEGE PAD THAI- makaron stir fry z tofu
-KHAOPAD SAPPPAROT- smażony ryż podawany w wydrążonym ananasie
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Zapraszamy na warsztaty wegetariańskie kuchni tajskiej.
Jesteś #wege? Ten warsztat jest dla Ciebie.
Tajskie przepisy obejmują wiele receptur na świeże, chrupiące sałatki, pieczone i grillowane warzywa oraz owoce. Do tego świeże zioła: kolendra, tajska bazylia, mięta oraz dużo orzeźwiającego soku z limonki.
To prawdziwy raj dla wegetarian! Kuchnia azjatycka z mnóstwem aromatycznych dodatków: ostra i wyrazista.
Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.