Tajlandia dla zaawansowanych



Data: 04.09.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 4


Cena: 190 zł    cena zawiera →


Menu:

-gai hor toey- kurczak w liściach pandan

-aeb- ryba pieczona w liściach bananowca

-phad fried pa fai daeng szpinak wodny (morning glory) stir fry

-chomuang muang- kwieciste niebieskie pierożki nadziewane krewetkami i
kurczakiem

-deser- kao niaw kao muum- parowany czarny ryż kleisty


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Kuchnia tajska niezmiennie u nas króluje. Lubimy kuchnię tajską i mamy jej wiernych „wyznawców”.

To menu ułożyliśmy dla zaawansowanych, dla tych co gotują na co dzień ‘po tajsku” , tych co już byli na warsztatach tajskich, znają składniki z których gotujemy, co wiedzą co to tamaryndowiec, wiedzą jak używać trawy cytrynowej i jak kroić limonkę po tajsku.

ZAPRASZAMY PO NOWOŚCI.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►