Tajemnice bezy



Data: 23.01.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 11


Cena: 130 zł    cena zawiera →


Menu:

Tort bezowy,

Ciasto cytrynowe z bezą

Lemon Curd


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Beza. Chyba wszyscy ją lubią. Bezy, beziki, tory bezowe, Pavlova….. Warsztat poprowadzi Katarzyna Popieluch - mistrzyni pieczenia bezów. Dla niej to gratka, ale nie zawsze nią była.

Oto co mówi o etapie „z przed pieczenia” : „Do upieczenia pierwszej bezy przygotowywałam się bardzo długo. Mówiłam sobie - to nie dla mnie, to za trudne, pewnie mi nie wyjdzie, a właściwie który przepis wybrać? Aż w końcu pewnego dnia postanowiłam oswoić bestię:):) i zaczęło się....... Okazało się, że nie jest tak źle, to nie takie trudne…. Jeśli chcecie spróbować upiec swoją pierwszą bezę, to zapraszam na warsztaty!





Prowadzący:
Katarzyna Popieluch

„Cukiernikiem zostałam po 40-tce:):) zaczynając od cupcaków i muffinów. Później przyszedł czas na większe ciasta…....

Moja warsztatowa cukiernia to miejsce, w którym wymyślam, wyszukuję i wypiekam kolejne słodkości. Tam odpoczywam.

Lubię to moje słodkie hobby i cieszą mnie moi zadowoleni klienci, którzy często wracają z kolejnymi zamówieniami”.

więcej ►