Świat francuskich tart



Data: 17.07.2017 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 6


Cena: 240 zł    cena zawiera →


Menu:

- Quiche Lorraine, tarta z boczkiem i serem.

- Quiche au saumon et au brocoli, tarta z wędzonym łososiem i brokułami.

- Tarte au citron meringuee, tarta cytrynowa z bezą.

- Tarte au sucre, tarta z cukrem.

- Tarte Bourdaloue, tarta z gruszką z kremem migdałowym.

- Tarte au chocolat, fromage de chevre et lavande, tarta z czekoladą, lawendą i kozim serem.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Kto najlepiej nauczy nas piec f r a n c u s k i e tarty ? – F r a n c u z, Thierry Ayel.





Prowadzący:
Thierry Ayel

Szef Kuchni i Cukiernictwa, doświadczenie zdobywał w ekskluzywnych restauracjach Francji i Szwajcarii. Od ponad 10 lat mieszka i pracuje w Polsce, szkoląc zarówno amatorów jak i profesjonalistów oraz uczestnicząc w pracach jury podczas konkursów kulinarnych i cukierniczych o zasięgu krajowym i międzynarodowym. Wielki miłośnik cukiernictwa - poznawanie i odkrywanie nowych smaków i trendów to jego pasja. Przekłada się ona na… więcej ►