Sushi



Data: 16.04.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 0


Cena: 200 zł    cena zawiera →


Menu:

- futomaki
- hosomaki
- uramaki
- nigiri
- inari
- tempure


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii sushi, niezbędnych narzędziach i akcesoriach potrzebnych do jego tworzenia oraz jak dobrać odpowiednie składniki.





Prowadzący:
Jakub Komar Antoniszak

Doświadczony kucharz, wieloletni szef kuchni lubiący kulinarne eksperymenty i nieoczywiste połączenia smaków. Na co dzień freelancer współpracujący między

innymi z Nago Sushi & Sake, studiem Kulinarne Kreacje Macieja Kopczyńskiego w Krakowie i wieloma innymi miejscami naterenie Małopolski, Śląska i Podkarpacia. Otworzył kilka lokali specjalizujących się w kuchni japońskiej. Z ojcem organizuje… więcej ►