Słodki stół  - dwa dni szkolenia 02 i 03.03.2020



Data: 02.03.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3 h razy dwa


Wolne miejsca: 12


Cena: 350 zł    cena zawiera →


Menu:

Makaroniki

Mini galette (tartaletki rustykalne )

Mini pavlova

Sernik

Tarta

Cake popsy

Finger foody


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Słodki stół zalicza się do standardowej formy oferowania słodkości na weselach czy też innych imprezach okolicznościowych. Pojawiają się

na nich marakoroniki, finger food, cake popsy, mini pavlowe, tarty, tarataletki czy też tradycyjny sernik.

Na warsztatach z Kamilem (nieco dłuższym niż zwykle) poznacie wszystkie tajniki słodkiego stołu.

Warsztaty podzieliliśmy na dwa dni : 02 i 03 marzec, w każdym dniu wykonamy część pracy.

Łącznie czas wyniesie 6-7h





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►