Słodkie wypieki bez cukru



Data: 23.02.2018 godz. 17:00


Czas trwania:


Wolne miejsca: 12


Cena: 167 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Bezcukrowy tort z musem czekoladowym

2. Jaglana szarlotka

3. Tarta kokosowa bez pieczenia

4. Bananowe ciasto z belgijską czekoladą


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Podczas warsztatów dowiecie się jak przygotować słodkie wypieki bez dodatku białego cukru. Przyrządzicie niecodzienne kremy i nadzienia bazując na naturalnej słodyczy występującej w przyrodzie. Poznacie tajniki idealnego biszkoptu bez dodatku cukru, który przełożycie cudownym kremem z belgijską czekoladą. Przygotujecie wegańskie bounty na kaszy jaglanej. Upieczecie obłędny jabłecznik, a na koniec samodzielnie zrobicie domowy marcepan i połączymy go z kremowymi daktylami. Wszystkie wypieki nie będą zawierać ani grama białego cukru i powstaną tylko na naturalnych produktach.





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►