Serniki - część 2



Data: 01.12.2018 godz. 10:00


Czas trwania: 4h


Wolne miejsca: 7


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

SERNIK POMARAŃCZOWY NA SPODZIE BROWNIE

SERNIK CHAŁWOWY Z POLEWĄ KAJMAKOWĄ

MINI SERNICZKI KOKOSOWE Z DOMOWĄ FRUŻELINĄ WIŚNIOWĄ


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Sernik to jedno z tych ciast, które obowiązkowo musi się znaleźć na naszym świątecznym stole. By tradycji stało się zadość, warto pokusić się o własnoręczne wykonanie tego wypieku. Jak się bowiem okazuje, dobry sernik to nie taka trudna rzecz.

Na warsztatach poznamy dwie nowoczesne wersje tradycyjnych serników: pomarańczowy na spodzie brownie i chałwowy z polewą kajmakową oraz jedną wariację mini, czyli serniczki kokosowe z domową frużeliną wiśniową





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►