Ryby



Data: 12.12.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 11


Cena: 190 zł    cena zawiera →


Menu:

  • świąteczny marynowany łosoś w buraczkach
  • aromatyczny karp z warzywami
  • pstrąg pieczony w migdałach
  • korzenny piernik ze śliwką


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Wreszcie ryby.

Wreszcie ryby bierzemy na warsztat. Dowiecie się gdzie kupować najświeższe ryby w okolicy. Pokażemy Wam jak sprawiać i filetować ryby, by pozbyć się maksymalnie ości. Wyjaśnimy jak dobierać ryby do poszczególnych dań i odpowiednio je przygotować.





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►