RYBY



Data: 24.05.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 190 zł    cena zawiera →


Menu:

  • skandynawski gravlax w buraczkach
  • burgery rybne w cieście piwnym w domowej bułce
  • sandacz w sosie cytrynowym
  • labraks pieczony z migdałami


  • INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
    Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
    Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

    ​Wreszcie ryby.

    Wreszcie ryby bierzemy na warsztat. Dowiecie się gdzie kupować najświeższe ryby w okolicy. Pokażemy Wam jak sprawiać i filetować ryby, by pozbyć się maksymalnie ości. Wyjaśnimy jak dobierać ryby do poszczególnych dań i odpowiednio je przygotować.





    Prowadzący:
    Agnieszka Jasińska

    Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►