Ptysie i eklery



Data: 25.06.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 8


Cena: 140 zł    cena zawiera →


Menu:

Ptyś mango -marakuja

Ekler tradycyjny z kremem budyniowym

Ekler z kremem czekoladowym, kruszonką, orzechami i owocami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Ciasto parzone - to nic innego jak mąka zaparzona w mieszance innych składników - takich jak: woda, mleko, masło, a wszystko połączone z jajkami.

Wydaje się proste? Może i tak - ale co powiecie na ptysie z kruszonką?

W czasie warsztatów opowiemy jak uratować ciasto, gdy wyjdzie nam za rzadkie czy surowe, wykonamy pyszne owocowe nadzienia, pobawimy się czekoladą i orzechami.

Jaki będzie smak naszych eklerów i ptysi? Przekonamy się na warsztatach z ciasta parzonego ! Zapraszamy!!!





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką…

więcej ►