Przekąski słone na imprezę



Data: 16.11.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 210 zł    cena zawiera →


Menu:

* mini hamburgery po włosku

* kanapki z galaretką buraczaną

* ptysie z kremem krewetkowym

* wytrawne tartaletki z gruszką i gorgonzolą


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Wytrawne przystawki lub finger foody. Tak nazywają się drobne poczęstunki, które zwykle serwuje się na przyjęciach, imprezach, bankietach czy cateringach.

Są pyszne, ale muszą zawsze wyglądać WOW i dlatego właśnie zapraszamy Was na ten warsztat. Pod czujnym okiem Agnieszki nauczycie się przygotowywać i dekorować te małe kulinarne porcje, tak by wyglądały jak bogata uczta u króla!
Zdradzimy tajniki domowych małych bułeczek włoskich oraz cudnie kremowych francuskich ptyśków. Pokażemy jak zrobić aksamitne kremy i musy oraz udowodnimy, że galaretki również mogą być wytrawne!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►