Od śniadania do kolacji - wegetariańskie posiłki dla zabieganych



Data: 16.04.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 13


Cena: 210 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Śniadanie słodkie – komosa z mlekiem roślinnym i czekoladą podana z daktylowym karmelem i owocami

2. Śniadanie wytrawne – szakszuka z warzywami i fetą

3. Makaron z pomidorkami i kaparami

4. Krem z soczewicy z curry i mlekiem kokosowym

5. Sałatka z burakami, ciecierzycą i kozim serem

6. Fit mus chałwowy z owocami – deser w 5 minut

7. Hummus z ciecierzycy


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Żyjemy w pośpiechu i pod presją. Jak znaleźć czas na zdrowe odżywianie? Jak komponować wartościowe posiłki z prostych i łatwo dostępnych składników? Na co zwrócić uwagę? Na warsztatach porozmawiamy o najlepszych i najgorszych dietach, gęstości energetycznej i odżywczej jedzenia, mitach żywieniowych, aktywnościbfizycznej, kaloriach.

Przygotujemy kilka szybkich posiłków - na śniadanie, obiad, kolację i deser. Część z nich będzie idealna do lunchowego pudełka następnego dnia.





Prowadzący:
Beata Gratkowska

Autorka przepisów do gazet i ksiażek (ma ich na koncie blisko 4500), trener personalny, felietonistka miesięcznika “Moje Gotowanie”, prowadzi blog praktykulinarni.com

więcej ►