Polskie tapasy bez mięsa



Data: 12.09.2020 godz. 10:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 230 zł    cena zawiera →


Menu:

  • Polskie burgery z pasztetem warzywnym i piklami
  • Smalec porowy z gruszką
  • Chrupiące faworki
  • Ajerkoniak w butelce


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Tradycyjne polskie specjały nie muszą kojarzyć się z kiełbasą i schabowym.

Na naszych warsztatach dowiecie się, jak wykorzystać polskie owoce oraz warzywa i przygotować z nich pasztet oraz smalec. W czasie tej kulinarnej podróży przez Polskę nauczymy Was najlepszych na świecie chrupiących faworków, zwanych chrustem.

Na koniec warsztatów przy wspólnym stole odbędzie się polska biesiada z tradycyjnym kieliszkiem polskiego ajerkoniaku.





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►