Pierogi



Data: 16.05.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 8


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

-3 rodzaje ciasta pierogowego- klasyczne parzone, smażone i drożdżowe pieczone

-5 rodzai farszu:

-z ricottą i szparagami,

-z mascarpone i zielonym groszkiem i miętą,

-z botwinką i czosnkiem niedźwiedzim,

-z bobem, boczkiem i szalotką

-z rabarbarem i truskawkami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Każdy lubi pierogi -dorośli i dzieci. Są prostym daniem mącznym. Na warsztatch kulinarnych pokażemy trzy rodzaje ciasta oraz nasze wiosenne propozycje nadziewania pierogów.

Czy jadłeś już pierogi z miętą i zielonych groszkiem? Nie? Koniecznie musisz spróbować.

Czy umiesz zrobić pierogi?

A może chcesz się nauczyć?

Przyjdź do nas w dniu 16.05.2018r. Zobaczysz jakie to proste.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►