Pieczywo świata



Data: 09.02.2019 godz. 10:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 11


Cena: 150 zł    cena zawiera →


Menu:

Ciabatta (Włochy)
Pita (Grecja)
Naan (Indie)
Bagietka (Francja)
Hummus
Smarowidło z soczewicy
Pasta z fasoli i fety


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Pieczywo w różnej postaci znane jest pod każdą szerokością geograficzną. Jego smak i forma zależą od tradycji i upodobań kulinarnych danego regionu. W końcu pieczywo to nie tylko podstawowy składniki naszego pożywienia, ale też żywa historia.





Prowadzący:
Iwona Zeidler

Blogerka kulinarna, pasjonatka dobrego jedzenia, podróży i fotografii. Uzależniona od pieczenia chleba na zakwasie. W swojej kuchni łączy tradycję z nowoczesnością. Lubi eksperymentować z lokalnymi, sezonowymi produktami. Uwielbia gotować, a jeszcze bardziej karmić. Swoje poczynania w kuchni dokumentuje na Smakowitym Blogu Kulinarnym (qchennewariacje.blogspot.com). Ceni kuchnię, która budzi chęć na dokładkę i wywołuje uśmiech satysfakcji.

więcej ►