Nowoczesne desery



Data: 07.01.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 8


Cena: 150 zł    cena zawiera →


Menu:

Mus czekoladowy

Mus cytrynowy

Francuski crème pâtissière

Włoska panna cotta


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Nowoczesne desery podawane w szklankach lub kieliszkach to niezwykle popularny trend cukierniczy. Desery te nie dość, że nie wymagają ogromnego nakładu pracy, to i prezentują się wyjątkowo wykwintnie. Jak się okazuje, wystarczy zaledwie kilka podstawowych składników by wyczarować pyszną słodycz w niebanalnym wykonaniu. Na warsztatach nauczymy się wykonywać min. mus czekoladowy, francuski crème pâtissière i włoską panna cottę.





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►