Minimalistyczne obiady pełne zieleniny - vege



Data: 18.09.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 5


Cena: 150 zł    cena zawiera →


Menu:

Podwójnie pomidorowy krem z soczewicą.

Makaron z pesto z natki pietruszki

Pęczotto z grzybami

Kasza jaglana z warzywami

Krem z dyni

Surówka z pietruszki korzeniowej

Surówka z marchewki ze słonecznikiem


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Nie lubisz stać przy garach, a lubisz pysznie jeść? Te warsztaty są dla Ciebie!

Proste przepisy na nieskomplikowane obiady, które przygotujesz w 20 minut. Niewielka ilość składników, bez egzotycznych dodatków.
Szybko, zdrowo, bez zadęcia!

Kuchnia w duchu minimalistycznym – szybka, prosta i zdrowa. Podstawą są składniki lokalne i sezonowe.





Prowadzący:
Magdalena Cielenga-Wiaterek

Magdalena Cielenga-Wiaterek. Od ponad 9 lat prowadzi wegetariańskiego bloga kulianrnego „Zielenina”. Autorka trzech książek kulinarnych „Zielenina na talerzu”, „Zielenina bez glutenu” i „Zielenina Party”. Od wielu lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. Zwolenniczka minimalizmu w kuchni. Uczy gotować prosto, szybko i zdrowo na bazie lokalnych i sezonowych składników.

więcej ►