Kuchnia tajska - krok dalej



Data: 21.03.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 0


Cena: 190 zł    cena zawiera →


Menu:

PLA BON- przystawka z ryby, ikry łososia i mango

GENG JEUT MAPRAOW ORN- zupa z kurczakiem, świeżymi grzybami shitake i młodym kokosem

GENG PANAENG NEUA- orzechowe curry z wołowiną i mlekiem kokosowym

YAM HET BPA- sałatka ze świeżymi grzybami azjatyckimi z ostrym sosem i prażonym ryżem

GAI PAT SII UUU- makaron stir fry z kurczakiem I brokułem chińskim

HOI MALAENG PUU BAI HORAPHA- małże z tajską bazylią I trawą cytrynową


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Kto lubi egzotyczną kuchnię tajską - ucieszy się z naszej nowej propozycji. Jesteśmy przekonani , że mamy jej wiernych „wyznawców”.

W menu znalazła się świetna zupa z kurczakiem , orzechowe curry z wołowiną, małże z tajską bazylią i wiele wiele innych.

ZAPRASZAMY PO NOWOŚCI.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►