Kuchnia tajska - dwa kroki dalej



Data: 09.05.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3,5-4 h


Wolne miejsca: 7


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

PAT NOR MAI FARANG- szparagi stir fry

GENG RORN WUN SEN- zupa z krewetkami, wieprzowiną i grzybami mun

GENG DTAENG BPET- czerwone curry z kaczką

KANOM JIN SAO NAHM- makaron z ananasem, krewetkami i bazylią cytrynową

KRONG KRANG NAAM KA-TI- słodkie, kolorowe muszelki w mleku kokosowym


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

​Zapraszamy po nowości do naszej kuchni tajskiej!





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►