Kuchnia polsko-włoska



Data: 08.10.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 4


Cena: 230 zł    cena zawiera →


Menu:

Pizza bianca z kurkami i porem

Pasta alla norma z bakłażanem

Ravioli z cukinii z sosem serowym

Tarta czekoladowa z dżemem
morelowym


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Mamy mnóstwo przykładów na to, że kuchnia Polska i Włoska świetnie się uzupełnia! Nie wierzysz?

Zapraszam Was na niepowtarzalny warsztat, gdzie używając polskich składników z naszej tradycyjnej kuchni stworzymy włoskie specjały. Nie będzie już nigdy więcej wymówki, że nie udało się zdobyć produktów w sklepie.

Ten warsztat rozwiązuje ten problem raz na zawsze!

Na tym warsztacie ciasto na włoski makaron i pizze zrobisz od podstaw!

Do zobaczenia w studiu!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►