Kuchnia gruzińska - vol2



Data: 06.02.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 180 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Cziszdwari – serowe placuszki które będziemy zajadać z:

2. Pchali – czyli różnego rodzaju pasty

3. Lobio czyli aromatyczny gulasz z fasoli

4. Chinkali z nadzieniem serowym i grzybowym

5. Gruzińskie ciasteczka z masą orzechową


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

No i jest -druga część gruzińskich specjałów! Jak to zawsze bywa na warsztatach gruzińskich i tym razem nie będziecie sie nudzić ! Na tapetę bierzemy wspaniałą przystawkę z warzyw, aromatyczny fasolowy gulasz oraz chinkali w wersji wege, które zupełnie różni się kształtem od tradycyjnych chinkali z mięsem. Całość zostanie zwieńczona pysznymi ciasteczkami. Zapraszamy.





Prowadzący:
Anna Kawa-Kułyk

Finalistka V edycji MASTERCHEF.

Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni francuskiej, regionalnej i południowo-amerykańskiej.

Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i… więcej ►