Kuchnia diabetyka cz2 - menu wegetariańskie



Data: 07.02.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 130 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Komosa z ziołami i fetą

2. Tajska zupa z ciecierzycą

3. Śniadaniowa gryczanka czekoladowa z malinami

4. Ciastka owsiane bez cukru

5. Frittata z warzywami i twarogiem


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Pragniemy ponownie zaprosić chorych na cukrzycę i ich rodziny na kolejne warsztaty kulinarne, które będą prowadzone przez dietetyczkę i blogerkę kulinarną Agatę Tkaczyk, a merytorycznie przygotowane zostaną przez Aleksandrę Dobrzyńską dietetyczkę z wieloletnim stażem z Wojewódzkiej Poradni dla Chorych na Cukrzycę w Zabrzu. Tym razem pokażemy jak może wyglądać talerz cukrzyka w odsłonie wegetariańskiej. Będziemy gotować i degustować przygotowane dania wspólnie. Dietetyczki służą również poradami i odpowiedzą na pytania uczestników.





Prowadzący:
Agata Tkaczyk

Dietetyk, blogerka, pasjonatka zdrowego trybu życia.Od 5 lat jest autorką bloga kulinarnego dietetycznie-w-kuchni , gdzie dzieli się z czytelnikami prostymi przepisami na smaczne, wartościowe i niskokaloryczne potrawy. Zdrowa pizza, ciasta bez wyrzutów sumienia, razowepieczywo czy dietetyczne burgery to jej codzienność, a swoją wiedzę i patenty na przyjazne diecie posiłki przekazuje swoim podopiecznym w poradni dietetycznej, którą na co… więcej ►