Wietnamski rosół PHO
Marokańska HARIRA
Bliskowschodni kapuśniak z kuminem
Pomidorowa z pieczonymi warzywami
Korzenna marchewkowa z pistacjami
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Jesień to czas infekcji i przeziębień, dlatego z myślą o Was przygotowaliśmy ten warsztat!
Pokażemy Wam jak walczyć z wirusami za pomocą przypraw i ziół.
Przygotujecie zupy z innych kontynentów, które pokochał cały świat. Wietnamska pho zaskoczy Was cudownymi aromatami, marokańska harira przeniesie Nas w świat bajek tysiąca i jednej nocy, a bliskowschodni kapuśniak rozgrzeje każdego zmarzlucha. Udowodnimy Wam również, że pomidorowa może smakować inaczej, a z marchewki wyczarować można pomarańczową pyszność!
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…