1. Wegetariański żurek z jajkiem sous vide, emulsją szczypiorkową i chipsem z cebuli
2. Śledź na ziemniaku pieczonym z pierożkami buraczanymi z musem chrzanowym
3. Carpaccio z cydrowej gruszki z regionalnym serem i emulsją tymiankową
4. Kopytka z pietruszką, miodem lawendowy i kruszonką z orzechów laskowych
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Jeżeli masz dość wciąż gotowania tego samego to ten warsztat jest dla Ciebie!
Kuchnia Polska ma mnóstwo smaków i aromatów, które pomożemy ci odkryć. Domowy żurek z wolno gotowanym jajkiem sprawdza się idealnie na specjalne okazje, ale również jako danie codzienne. Pieczony ziemniak kojarzy się z dzieciństwem i genialnie komponuje się ze śledziem!
Nasza polska gruszka gotowana w cydrze to mistrzostwo świata, a kopytka z korzeniem pietruszki cudownie smakują na słodko.
Sprawdź sam!
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…