Jesień w kuchni diabetyka



Data: 08.11.2017 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 1


Cena: 136 zł    cena zawiera →


Menu:

PRZYSTAWKI
Pasta groszkowa z awokado
Pasta soczewicowa z marchewką i suszonymi pomidorami
Pesto bazyliowe ze słonecznikiem i migdałami
ZUPA
Zupa krem z batatów,soczewicy, kalafiora z mleczkiem kokosowym i chili
DANIE GŁÓWNE
Pieczony schab z pieczarkami + szybka zielona sałatka
DESER
Deser gruszkowy z komosą


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Pragniemy serdecznie zaprosić chorych na cukrzycę i ich rodziny na warsztaty kulinarne, które będą prowadzone przez dietetyczkę i blogerkę kulinarną Agatę Tkaczyk, a merytorycznie przygotowane zostały przez Aleksandrę Dobrzyńską dietetyczkę z wieloletnim stażem z Wojewódzkiej Poradni dla Chorych na Cukrzycę w Zabrzu. Warsztaty te pokażą jak praktycznie wykorzystać skarby jesieni w kuchni chorego na cukrzycę. Będziemy gotować i degustować przygotowane dania wspólnie. Dietetyczki służą również poradami i odpowiedzą na pytania uczestników.





Prowadzący:
Agata Tkaczyk

Dietetyk, blogerka, pasjonatka zdrowego trybu życia.Od 5 lat jest autorką bloga kulinarnego dietetycznie-w-kuchni , gdzie dzieli się z czytelnikami prostymi przepisami na smaczne, wartościowe i niskokaloryczne potrawy. Zdrowa pizza, ciasta bez wyrzutów sumienia, razowepieczywo czy dietetyczne burgery to jej codzienność, a swoją wiedzę i patenty na przyjazne diecie posiłki przekazuje swoim podopiecznym w poradni dietetycznej, którą na co… więcej ►