Jedzenie na odporność



Data: 06.11.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 11


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

Napar z imbiru

Szot z kurkumy

Rozgrzewająca kasza jaglana z jabłkiem i przyprawami

Owsianka z cynamonem i gruszkami

Krem z kiszonej kapusty i ziemniaków

Surówka z buraków

Owsianka z cynamonem

Kaszotto z dynią i jarmużem


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Sezon grypowo-przeziębioniowy w pełni! Z każdej strony atakują nas reklamy cudownych środków, które pozwolą przetrwać nam sezon jesienno-zimowy w zdrowiu i wzmocnić odporność.

A co, gdyby tak zrezygnować z tych chemicznych wspomagaczy i wzmocnić się pysznym jedzeniem? Tak, to naprawdę możliwe, a do tego zupełnie nie trudne!

Zapraszamy Cię serdecznie na warsztaty kulinarne, na których ugotujemy pyszne jedzenie, które nie tylko wspaniale smakuje, ale także wzmacnia układ odpornościowy. Odpowiednio dobrane składniki i aromatyczne przyprawy sprawią, że zadbasz o swoje zdrowie i zdrowo się najesz! Będziemy bazować na sezonowych i lokalnych składnikach.
Przyrządzimy pyszne dania na bazie warzyw, owoców i kasz.





Prowadzący:
Magdalena Cielenga-Wiaterek

Magdalena Cielenga-Wiaterek. Od ponad 9 lat prowadzi wegetariańskiego bloga kulianrnego „Zielenina”. Autorka trzech książek kulinarnych „Zielenina na talerzu”, „Zielenina bez glutenu” i „Zielenina Party”. Od wielu lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. Zwolenniczka minimalizmu w kuchni. Uczy gotować prosto, szybko i zdrowo na bazie lokalnych i sezonowych składników.

więcej ►