Dubai food



Data: 11.06.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

- kurczak biryami z ryżem

- jajko w koszulce na szpinaku z sosem szafranowym

- chapli kebab z aromatycznymi sosami

- bakłażany w pomidorach bonjan borani

- chałwa kardamonowa z pistacjami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Kuchnię azjatycką znają już wszyscy, ale ten warsztat jest zupełnie inny!

Dubaj to miks kulturowy- Iran, Indie, Pakistan - to kuchnie jeszcze mało odkryta. Czas to zmienić! Zabierzemy Was w cudowną podróż do świata przypraw i cudownych aromatów. Poznacie tajniki przygotowania dań w tradycyjny sposób.
Będzie smacznie i zdrowo!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►