Francja na słodko



Data: 20.11.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 5


Cena: 140 zł    cena zawiera →


Menu:

Charlotte malinowa

Magdalenki cytrynowe z makiem

Mousse au chocolat


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Francja to jeden z niekwestionowanych liderów wśród światowego cukiernictwa. To właśnie stąd pochodzą znane na całym świecie croissanty, brioszki, makaroniki, eklerki, mousse au chocolat, tarta cytrynowa z bezą, charlotte czy magdalenki.

Na warsztatach poznamy tajniki przygotowania niektórych z nich.





Prowadzący:
Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►