Food truckiem przez Europę



Data: 24.06.2021 godz. 17:00


Czas trwania: 4h


Wolne miejsca: 0


Cena: 240 zł    cena zawiera →


Menu:

Węgierski langosz z sosem serowym

Francuska zupa cebulowa na winie

Hiszpańska paella z owocami morza

Portugalskie tartaletki pastel de nata


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Zabierzemy Cię naszym kulinarnym Food Truckiem w podróż po Europie.

Odkryjemy smaki węgierskich sąsiadów i pokażemy krok po kroku jak zrobić chrupiącego langosza. Potem zdradzimy tajniki najlepszej francuskiej cebulowej oraz kremowej hiszpańskiej paelli z owocami morza. Całość zakończymy podjadając znane na całym świecie portugalskie pastel de natas!

Tyle pyszności w jednym miejscu?

Tylko u nas taki warsztat! Do zobaczenia!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►