Fit wypieki i desery



Data: 27.02.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 4


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

☆ Pudding z tapioki na mleku kokosowym z mango i granatem

☆ Domowe bułki fitness podane z dwoma pastami: z awokado (guacamole) i tuńczykiem

☆ Brownie z ciecierzycy z orzechami laskowymi

☆ Zdrowe czekoladki Reese’s


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Wypieki i desery w zdrowszej wersji to nie lada wyzwanie.

Czy brownie zrobione z ciecierzycy może smakować?! Tapioka…. z czym to się w ogóle je? A co ze sklepowym pieczywem- jeść czy unikać szerokim łukiem? O tym porozmawiamy dzieląc się swoimi doświadczeniami. Zwiększymy świadomość tego, co jemy i co kupujemy. Utwierdzimy w przekonaniu, że domowe nie tuczy wink.





Prowadzący:
Justyna Dragan

Od 4 lat blogerka kulinarna, autorka książki “Nastoletnie Wypiekanie. Pyszne i fit”, która swoimi przepisami dzieli się na blogu https://justynadragan.pl . Wystąpiła w programie Ewy Wachowicz, odbywa wiele praktyk, szkoleń i warsztatów- zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Jest laureatką wielu konkursów kulinarnych, jej przepisy publikowane są w różnych magazynach kulinarnych.

Pieczenie słodkości i domowego pieczywa… więcej ►