Domowe mięsa i wędliny na święta



Data: 11.04.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 10


Cena: 190 zł    cena zawiera →


Menu:

-Pâté z kaczki, konfitura z żurawiny

-pasztet pieczony z 4 rodzajów mięs z sosem cumberland

-wędlina dojrzewająca (polędwiczka wieprzowa) z pikantnym chutneyem z gruszek

-majonez domowy i masło

-chleb z ziaren


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Wiosna już budzi się do życia. Wielkanoc jest bilżej niż myślisz.

Na świątecznym stole nie może zabraknąć domowych mięs, wędlin i pasztetów. Pokażemy Wam jak je zrobić.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►