Co było pierwsze jajko czy kura cz.1– warsztaty dla dzieci 8-13 lat.



Data: 04.10.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3 h


Wolne miejsca: 10


Cena: 120 zł    cena zawiera →


Menu:

1. Nauka poprawnego gotowania jajka na miękko, półtwardo i twardo, jajko sadzone, jajko po wiedeńsku

2. Jajko w koszulce – na chrupiącej grzance z sosem berneńskim

3. Jajka na chmurce

5. Frittata z awokado

6. Omlet – z aromatycznymi dodatkami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Co było pierwsze jajko czy kura?

To odwieczne pytanie. Jak dla Nas jajo i to od niego zaczniemy pierwszy warsztat wytrawny z dziećmi. Z jajek można przyrządzić wszystko począwszy od śniadania, przekąsek, obiadu a na kolacji kończąc. Perfekcyjnie przygotujemy jajka w różnych postaciach.

Ale będą jaja! Zapraszamy - musicie się sami o tym przekonać.





Prowadzący:
Anna Kawa-Kułyk

Finalistka V edycji MASTERCHEF.

Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni francuskiej, regionalnej i południowo-amerykańskiej.

Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i… więcej ►