Ciasto biszkoptowe - różne formy



Data: 04.04.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 4 h


Wolne miejsca: 9


Cena: 150 zł    cena zawiera →


Menu:

Babeczki biszkoptowe z kremem

Torcik na biszkopcie genueńskim

Orzechowa rolada biszkoptowa z kremem czekoladowym


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Niby taki prosty i podstawowy, a jednak potrafi przysporzyć sporo problemów. A to nie wyrośnie, a to opadnie, innym razem jest przesuszony, a jeszcze innym gumowaty.

A co na to Anna, prowadząca? - W moim domu rodzinnym omijało się go szerokim łukiem, a mama bała się go jak ognia. Patrząc na to wszystko ja sama bardzo obawiałam się go piec. Okazało się jednak, że nie taki diabeł straszny jak go malują i wystarczy kilka prostych trików, aby cieszyć się pięknie wyrośniętym i smacznym ciastem. Podczas warsztatów podzielę się z Wami moimi sposobami na biszkopt idealny. Przygotujemy trzy rodzaje biszkoptu, a każdy zamienimy w smakowity deser.





Prowadzący:
Anna Urbańczyk

Z wykształcenia nauczyciel języka angielskiego, z zawodu asystentka, z pasji domowy cukiernik. Miłośniczka książek i dobrego jedzenia. W myśl zasady, że mili ludzie karmią innych ciastem, obdarowuje swoimi wypiekami wszystkich dookoła.

więcej ►