Bulwy i korzenie - nowy sposób na ziemniaka



Data: 10.11.2018 godz. 10:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

1. krem pietruszkowy z wanilią

2. puree selerowe z karmelizowanymi buraczkami

3. ziemniaczane gratin z sosem grzybowym

4. miodowa babka z pasternakiem


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Jeżeli pietruszka i seler kojarzy Ci się tylko z rosołem to koniecznie musisz Nas odwiedzić! Prowadząca Agnieszka Jasińska odczaruje popularne, wszędzie dostępne na targu bulwy. Przygotujecie niespotykane dania, które oczarują Was swoim smakiem.

Krem pietruszkowy zachwyci Was swoją konsystencją a dodana do niego wanilią przeniesie zwykła zupę na wyższy poziom.

Purre można zrobić nie tylko z ziemniaków! Wy zrobicie je z selera i podacie z pysznymi pieczonymi buraczkami.

Francuskie ziemniaczane gratin od dziś stanie się Waszym daniem popisowym, a miodowa babka z pasternakiem zastąpi tak popularne ciasto marchewkowe





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►