Bliski Wschód – małe przekąski meze (1)



Data: 10.08.2018 godz. 18:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 4


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

-bajgle, obwarzanki w formie pierścienia

-meze z zielonej fasolki szpragowej

-mus z bakłażana

-meze z arbuza i fety

-mus z pieczonej papryki

-marokańskie meze z marchewki

- meze z pieczonego kalafiora

-meze z pieczonych pomidorów

-meze z siekanego śledzia


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Sierpień to lato, pełnia lata.

Komu chce się wtedy długo gotować ? A może zamiast długiego gotowania zrobić szybkie przekąski?

Tym razem zajmiemy się najbardziej popularnymi daniami na Bliskim Wschodzie - będziemy robić meze!!! Meze,czyli małe przystawki, dania na jeden kęs.

Takie dania przydadzą się każdemu, na każdą okazję!





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►