Bezglutenowe menu



Data: 08.05.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

-śniadanie: chleb “jak prawdziwy” z chrupiącą skórką, dwie pasty do pieczywa, sami zrobimy masło

-drugie śniadanie: wytrawne bezglutenowe gofry

-obiad: pierogi z farszem mięsnym i wegetariańskim

-deser: pączki bezglutenowe

-kolacja: pizza gryczana z kozim serem i burakami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Podczas warsztatów przygotujemy menu na cały dzień. Zajmiemy się daniami, które w bezglutenowej odsłonie są na pozór trudne do zrobienia, ale tak na prawdę wystarczy kilka tricków i efekt końcowy okazuje się wielkim sukcesem. Wspólnie upieczemy chleb, zrobimy gofry, ulepimy pierogi. Wszystkie składniki na warsztatach będą bezglutenowe- certyfikowane, więc będzie bezpiecznie dla alergików.





Prowadzący:
Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

więcej ►