Warsztaty pieczenia chleba wraz z dodatkami



Data: 06.10.2018 godz. 11:00


Czas trwania: 4 h


Wolne miejsca: 5


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

Chleb z samych ziaren (bez grama mąki)

Chleb żytnio-pszenny na zakwasie z dodatkiem drożdży

Chleb żytni na zakwasie z kaszą gryczaną i żurawiną

Bajgle

Pulled pork (szarpana wieprzowina)

Sałatka Colesław

Majonez

Śliwkowy sos BBQ

Sos serowy


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Każdy ma swoje własne wyobrażenie na temat idealnego pieczywa. Dla jednych będzie to lekko kwaskowaty razowiec na zakwasie, dla innych delikatne i puszyste bułki pszenne. Pieczywo to najbardziej popularny produkt w naszej diecie. Podczas naszych warsztatów przekonasz się, że najlepsze i najzdrowsze pieczywo jesteś w stanie przygotować własnoręcznie we własnym domu. Nauczymy cię krok po kroku jak cieszyć się zapachem domowego chleba (i nie tylko) w swoim domu.





Prowadzący:
Iwona Zeidler

Blogerka kulinarna, pasjonatka dobrego jedzenia, podróży i fotografii. Uzależniona od pieczenia chleba na zakwasie. W swojej kuchni łączy tradycję z nowoczesnością. Lubi eksperymentować z lokalnymi, sezonowymi produktami. Uwielbia gotować, a jeszcze bardziej karmić. Swoje poczynania w kuchni dokumentuje na Smakowitym Blogu Kulinarnym (qchennewariacje.blogspot.com). Ceni kuchnię, która budzi chęć na dokładkę i wywołuje uśmiech satysfakcji.

więcej ►