Akademia gotowania dla dzieci 8-13 lat - sushi



Data: 22.02.2020 godz. 10:00


Czas trwania: 2,5 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 120 zł    cena zawiera →


Menu:

Sushi- z czym to się je? Podstawowe informacje

Przygotowanie poszczególnych składników do sushi

Hosomaki

Uramaki

Futomaki

Temaki


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Sushi, czyli jedna z najpopularniejszych potraw kuchni japońskiej. Każdy słyszał, nie każdy jadł, a tylko nieliczni robili!

Już w lutym spróbujemy swoich sił, przygotowując różne rodzaje sushi. Hosomaki, temaki, futomaki… nie przejmuj się, jeśli nic Ci to nie mówi.

Przyjdź- nauczymy, razem poznajmy nowe smaki .





Prowadzący:
Justyna Dragan

19-latka, od 4 lat blogerka kulinarna, autorka książki “Nastoletnie Wypiekanie. Pyszne i fit”, która swoimi przepisami dzieli się na blogu Nastoletnie Wypiekanie (http://nastoletniewypiekanie.blogspot.com). Wystąpiła w programie Ewy Wachowicz, odbywa wiele praktyk, szkoleń i warsztatów- zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Jest laureatką wielu konkursów kulinarnych, jej przepisy publikowane są w różnych magazynach kulinarnych.

Pieczenie słodkości i… więcej ►